Dorota Szwarc mama Karola [Gość]
24 maja 2022
Mam syna Karola, totalnego fana maszyn John Deere. Aktualnie fascynacja i marzenie Karola to piękne i silne kolosy z serii 9.
Najbardziej wymarzony to 9RX.
Wojtek [Gość]
24 maja 2022
Nasza Gabrysia posiada John Deere-a i Fendta ciągle ma dylemat którym sie bawić..... John Deere czy Fendt.... ? :) Tutaj problem bylby juz rozwiazany.
Karol [Gość]
25 maja 2022
Nazywam się Karol mam bardzo dużo maszyn john deere swojej gospodarce i chciał bym mieć właśnie taką ponieważ jeszcze takiej nie mam . Mam nadzieje że w mojej gospodarce znajdzie się nowa maszyna :)
Mirek [Gość]
26 maja 2022
John Deere 9620 Rx Sprzęt idealny do wszystkiego
Mama Mateusza [Gość]
26 maja 2022
Mateusz jest zapalonym fanem maszyn rolniczych i mechanizacji rolnictwa. Niebawem zbliżają się jego urodziny i zapewne byłby bardzo zadowolony z Zielonego kolosa John Deere. Na podwórku już stoi zakupiony smok New Holand więc zielony zapewne równie dobrze by się wkonopnowal. Dzięki takiej zabaweczce na buzi Mateusza pojawił by się niebywały uśmiech.
Jakub [Gość]
28 maja 2022
Miałem okazję pracować na modelu John Deere 3036E bardzo zwinna maszyna sprawdza się w ogrodnictwie i nie tylko jak każda maszyna firmy John przemyślana idealnie zaprojektowana do dany potrzeb klienta moim marzeniem zawsze było posiadać LEGO technic a spełnienie marzeń to już będzie model John
Mama Dominika [Gość]
29 maja 2022
Tu Dominik mam taki mały traktor John deere 6210r. Ale jak podrosne to chciałbym mieć taki sam duży bo to bardzo dobra maszyna, wtedy mógłbym pomagać tacie na naszym gospodarstwie
Marlena [Gość]
31 maja 2022
John deer 6630 bo kocham jezdzic na nich