Kapusta na Wigilię i "Kacuś" po sylwestrze
![](/media/cache/a2/ff/a2ff4e2bf28939c8e0d0388ad11be0a3.jpg)
Firma „Stan” chce dostrzec każdego klienta.
- Wiadomo, że młodzi ludzie wolą produkty przetworzone. Młode gospodynie odchodzą od gotowania kapusty zasmażanej, bigosu czy tradycyjnego kapuśniaku. Moda zachodnia powoduje, że chętniej sięga się po fast foody , a szkoda, ale surówki z kapusty kwaszonej cały czas są modne - zaznacza.
W swoim asortymencie Lesieniowie mają też sok z kapusty kwaszonej „Kacuś”.
- On jest naturalny, bez dodatków i konserwantów. Można go używać, jako naturalnego zakwaszacza np. do zup i innych potraw. I jeżeli chodzi o właściwości tego soku, to jedna szklanka dostarcza dzienne zapotrzebowanie na kwas mlekowy, nie wspominając też o witaminie C. Sok dobrze wpływa na przemianę materii, wspomaga odchudzanie - wymienia zalety.